Hodnocení obchodu

4,9 224 hodnocení
Přidat hodnocení
5
217x
4
3x
3
3x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Lenka Šimová | 21.11.2019
V obchodě jsem nakupovala už po druhé ☺️ zboží odpovídá popisu, rychlé dodání. Obchod i velice dobře komunikuje. Za mě super. Určitě nenakupuji naposledy ????
A Avatar autora Alena H. | 21.11.2019
Vstřícná komunikace,veliký výběr a krásné zboží. Doporučuji.
P Avatar autora Pavla | 12.11.2019
Naprostá spokojenost. Na začátku rychlá a vstřícná komunikace, dobře zabaleno, kvalitní folie. Náš syn je nadšený :-)
JB Avatar autora Jirina Balikova | 5.11.2019
velká spokojenost. zboží bylo doručeno bleskově, a to i s ohledem, že obchod je maximálně v tomto předvánočním období vytížen. zboží budu instalovat až dětem jako překvapení na štědrý den, ale motýlky 3D docela nedrží a padají, a to jak na lednici, hladkém povrchu tak na zdi. Pokud ale drží, je to krásný doplněk do interiéru.
AK Avatar autora Adela Kautská | 5.11.2019
KV Avatar autora Kristína Víšková | 26.10.2019
Skvelá, ústretová komunikácia, nejako sa stalo ze poslali o 1 sadu nálepiek menej. Bez akýchkoľvek reči, mi hneď v schránke pristála. Nálepky vyzerajú fantasticky! Silno odporúčam ????
JT Avatar autora Jirina Thaiova | 25.10.2019
Byla jsem velmi spokojená i doručení super a hlavně kvalita zboží ????????????????????????????
KZ Avatar autora Kateřina Zhánělová | 21.10.2019
Spokojenost ve všech směrech.
KB Avatar autora Kateřina Bokrová | 16.10.2019
maximální spokojenost
LR Avatar autora Lenka Rybová | 16.10.2019
velká spokojenost
KR Avatar autora Kateřina Rovenská | 16.10.2019
HF Avatar autora Hana Földesová | 14.10.2019
Samolepky krásné a na zdi dobře drží. Komunikace s obchodem příjemná a perfektní.Při expedici se vloudila chybička a po upozornění byla velice ochotně a rychle napravena.
DH Avatar autora Dagmar Holanová | 14.10.2019
JJ Avatar autora Jan Juroška | 10.10.2019
A Avatar autora Anna | 7.10.2019
HR Avatar autora Hana Richtrová | 3.10.2019
DV Avatar autora Dagmar Valtová | 29.9.2019
JV Avatar autora Jitka Vymětalová | 27.9.2019
Jsem spokojená s nabídkou obchodu, snadném objednání, stálou informovaností kde se zboží nachází. Určitě si objednám opakovaně.
JK Avatar autora Jana Kapicová | 25.9.2019
LR Avatar autora Liběna Rösslerová | 24.9.2019

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 224